Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 40 anys que suposadament va agafar dels cabells i va colpejar contra el terra a la seva parella perquè no li agradava el que ella havia preparat per sopar, una presumpta agressió que a més va tenir lloc en presència de seus dos fills menors d'edat.

Els fets van passar cap a les 00.30 de dijous al districte de Trànsits, quan els agents que feien tasques de prevenció van ser alertats per la Sala el 091 perquè es dirigissin a un domicili on una dona demanant auxili, segons han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

A l'arribada dels policies, van trobar diversos veïns a la balconada, que els van indicar que en un dels domicilis s'escoltava una forta discussió i una dona demanant auxili. Al terrat de l'edifici, uns veïns tenien retingut un home.

Pel que sembla, moments abans, els veïns havien escoltat una forta discussió i una dona demanant auxili des d'un habitatge, de manera que van trucar a la porta. El sospitós va obrir i la dona va aprofitar per sortir corrent i refugiar-se a casa d'uns veïns.

L'home, en veure's sorprès, va emprendre la fugida per una finestra que donava a pati de la finca i va grimpar fins al terrat, on va ser interceptat pels veïns.

Els policies van descobrir que la parella havia mantingut una forta discussió que va iniciar l'home perquè no li agradava el sopar que havia preparat la dona. Pel que sembla, la va agafar dels cabells colpejant-la contra el terra i tapant-li la boca quan va començar a cridar demanant auxili, tot això en presència dels seus dos fills menors.