Un legionari, que va donar positiu en les proves d'alcoholèmia, ha estat detingut com a presumpte autor de l'atropellament en el qual va morir una nena de 5 anys a Roquetas de Mar (Almeria). Fonts de la Legió han explicat que l'arrestat és membre de la Brigada, mentre que des de l'Ajuntament de Roquetas de Mar han constatat que l'home va superar una taxa de 0,90 mil·ligrams per litre en les proves d'alcoholèmia.

Des del Govern local també s'ha precisat que l'atropellament va tenir lloc en un pas de vianants de la barriada del Parador, així com que la família de la nena va ser atesa per psicòlegs i treballadors socials municipals.

Segons informa el 112 d'Andalusia, l'accident va ocórrer al voltant de les 20.20 hores, quan es va rebre un avís en el qual es demanava ajuda per a una menor que havia estat atropellada en la carretera d'Alicún, a l'altura del número 327.

El centre coordinador d'emergències va activar a l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES), que va mobilitzar a l'equip d'emergències i a l'equip d'urgències del Servei Andalús de Salut, i a la Policia Local.

Fonts sanitàries i de la Policia Local han confirmat al 112 la defunció d'una menor de 5 anys.