Mor un menor atropellat a Montpeller durant les celebracions posteriors al partit entre França i Marroc

El vehicle s'ha fugat després d'atropellar diversos aficionats marroquins

Mor un menor atropellat a Montpeller durant les celebracions posteriors al partit entre França i Marroc

Mor un menor atropellat a Montpeller durant les celebracions posteriors al partit entre França i Marroc / @bidima20

Europa Press

Les autoritats franceses han donat a conèixer la matinada d’aquest dijous que un menor d’edat ha mort després d’haver sigut atropellat per un conductor que ha fugit a la ciutat de Montpeller després de la semifinal del Mundial de Qatar entre França i el Marroc.

El jove, de 14 anys, ha sigut traslladat d’urgència a un hospital pròxim després d’haver sigut arrossegat per un cotxe, i ha mort poc després de ser atès, segons ha detallat en un comunicat la prefectura francesa de l’Erau.

 Els fets haurien tingut lloc quan un grup de persones, presumiblement seguidors de la selecció de futbol del Marroc, es trobaven caminant pel carrer i han agafat a un vehicle la bandera de França que tenia penjada a la finestra.

Alguns d’arrossegats

Després d’això, el cotxe ha iniciat una fugida i ha atropellat diverses persones, inclòs el menor, segons es pot veure en un vídeo difós a les xarxes socials.

Segons la prefectura de l’Erau, el vehicle ha sigut trobat a prop del lloc de l’accident i posat a disposició policial. En aquest sentit, la Policia francesa ha iniciat una investigació sobre els fets.

El president del Consell Francès de la Fe Musulmana, Mohammed Moussaoui, ha condemnat a les xarxes socials la mort del menor i ha instat que es faci «tot el possible per arrestar l’autor d’aquest crim atroç».