Un jove practica una fel·lació sense consentiment a un home que estava dormint a la platja

Uns joves han gravat l'agressió sexual i la Guàrdia Civil ha detingut l'autor dels fets

Agressió sexual a la platja

Agressió sexual a la platja / @ wirestock

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Estem a l'estiu, època de viatges, vacances, turisme i això, pot provocar un descontrol si no es prenen mesures envers l'alcohol, drogues i el llibertinatge sexual. El passat dimarts a Magaluf hi va haver una agressió sexual a la platja, de dia, al voltant de les 6 de la matinada i s'ha pogut resoldre gràcies a uns joves danesos que han gravat l'escena i l'han facilitat a la Guàrdia Civil.

L'agressió sexual l'ha dut a terme un jove francès a un altre francès, mentre aquest dormia a la platja de Magaluf, Mallorca. Els turistes que van gravar l'agressió, al principi ho van gravar per 'morbo' perquè pensaven que eren parella i que ho feien de manera voluntària, però quan la víctima es va aixecar i va marxar sense dir res a l'altre noi, van veure que hi havia alguna cosa estranya.

En aquest moment els turistes que ho van gravar van anar a buscar a la víctima per mostrar-li el vídeo. Pel que sembla, la víctima devia haver consumit quelcom perquè no es va adonar de res. La víctima estava dormint a la platja amb un amic i l'agressor va aparèixer, li va baixar els pantalons, li va practicar una fel·lació i va marxar, segons 'Última Hora'.