Vídeo | Mor una dona en caure al buit quan intentava escapar d'un terratrèmol a Bogotà

La capital de Colòmbia va registrar diversos tremolors aquest dijous, el més fort de 6,1 graus

Vídeo | Una dona intenta escapar per una finestra d'un terratrèmol a Bogotà i cau al buit.

Vídeo | Una dona intenta escapar per una finestra d'un terratrèmol a Bogotà i cau al buit. / TheFreedomPost

Redacció

Aquest dijous es van viure autèntics moments de pànic a Bogotà. La capital de Colòmbia i altres punts del país van ser fortament sacsejats per un terratrèmol de magnitud 6,1 graus, que va causar diverses afectacions a la ciutat però que a més va deixar una víctima mortal. Imatges que circulen a les xarxes socials mostren la caiguda d'una dona des d'un setè pis pel pànic que li va causar el llarg terratrèmol. La víctima va tractar de sortir per la seva finestra d'una forma desesperada, va acabar relliscant i precipitant-se al buit.

· Advertència · El vídeo conté imatges que poden ferir la sensibilitat

El tremolor va tenir el seu epicentre en el municipi del Calvario, en el departament del Meta, i va passar a les 12.04 hores (hora local) a una "profunditat superficial menor a 30 km", segons va indicar el Servei Geològic Colombià.. El Servei Geològic dels Estats Units (USGS) el va registrar amb magnitud de 6,3 graus.

Els edificis van trontollar durant diversos segons, van sonar sirenes i centenars de persones van sortir dels habitatges.

"L'únic incident greu reportat va ser la precipitació al buit des d'una edificació d'habitatges d'una dona (...) aparentment per descontrol nerviós", va informar l'alcaldessa de la capital, Claudia López. D'acord amb la mandatària local, també hi ha "persones atrapades en ascensors i altres esdeveniments menors".

Diversos usuaris van informar a les xarxes socials que el moviment es va sentir també amb força a Villavicencio, Bucaramanga, Tunja, Ibagué i altres ciutats pròximes a l'epicentre.