Palol de Revardit té dos polígons: el de la Banyeta i el d’Indústria Jardí. En total, ambdues zones industrials sumen 19 empreses que contribueixen al desenvolupament econòmic del municipi. El de la Banyeta és el situat a l’entrada del municipi i es va crear l’any 2001, està classificat com a sòl urbanitzable delimitat i ocupa 1,76 hectàrees. Els principals sectors econòmics que hi són presents són el transport de mercaderies per carretera i serveis tècnics d’enginyeria i disseny especialitzats. Aquest polígon no té perspectives de creixement donat que està encaixonat enmig de zones urbanes i, segons ha confirmat l’alcalde, Jordi Xargay, està descartada la seva ampliació.

El segon polígon és l’anomenat Indústria Jardí i és el que té una major dimensió, ja que ocupa 18,17 hectàrees de terreny. Es va crear el 1995 i els seus principals sectors econòmics són el transport de mercaderies per carretera i el comerç a l’engròs de productes alimentaris. En aquest cas, l’Ajuntament no està tancat a un possible creixement sempre i quan es donin les condicions favorables.

L’alcalde Palol de Revardit, Jordi Xargay, ha destacat que se senten molt orgullosos del tipus d’empreses «que tenim. Són empreses punteres que aporten un valor afegit important al municipi i ens ajuden a exportar a arreu del món el nom del poble». Xargay vol igualment posar en relleu que està molt satisfet «dels empresaris que hi ha al capdavant d’aquestes empreses. Sempre hi hagut molt bona sintonia i bona relació. Són persones que sempre han treballat de cara al poble, mai d’esquenes, i han col·laborat sempre amb el municipi». Un dels valors dels polígons de Palol de Revardit són les bones comunicacions amb Girona i amb el nus d’accessos a l’autopista.

Una web amb tots els polígons de la comarca

Des de l’any 2019 una web agrupa tots els polígons industrials de Banyoles i la comarca del Pla de l’Estany. A través de poligonsplaestany.banyoles.cat es pot trobar tota mena d’informació relacionada amb les diferents zones industrials i les empreses que hi són presents. Els polígons de Palol de Revardit formen part d’aquest portal que va néixer per donar visibilitat a tot el potencial econòmic que representen els polígons al Pla de l’Estany.

La potencialitat dels polígons del Pla de l’Estany es tradueix en xifres que es poden trobar a la mateixa web: són 161 hectàrees d’espai industrial, 14 zones d’activitat econòmica i més de 400 naus industrials. La connectivitat i comunicació és un dels seus punts més forts. Els polígons d’aquesta àrea es troben únicament a 36 quilòmetres de distància per exemple de l’aeroport de Girona, a 127 quilòmetres del port de Barcelona i a 27 quilòmetres de l’estació de tren de Girona. Segons les xifres facilitades pel pla de millor i dinamització dels polígons d’activitat econòmica del Pla de l’Estany un dels valors és que es troben molt a prop de carreteres importants com la C-66, l’AP-7 i l’N-II el que facilita molt la comunicació de les empreses amb els seus clients i proveïdors.

Es troben igualment molt a prop de la frontera amb França, únicament a 60 quilòmetres. I amb Barcelona la distància per carretera és de 123 quilòmetres. Tot plegat, juntament amb un entorn privilegiat, fa que siguin uns polígons molt atractius per a la implantació de negocis i empreses. I la seva gent també és una gran potencialitat. Per exemple, segons dades de 2018 que es poden trobar al portal dels polígons del Pla de l’Estany, la població en edat de treballar era del 63,52 per cent. La població ocupada per sectors són, segons dades de 2019, Agricultura 2,9 % (295); Construcció 8 % (808); Indústria 37,7 % (3.792) i Serveis 51,4 % (5.170).