Forallac disposa de dos polígons, el V-2 i la Bordeta. El primer, el més important del municipi, disposa de 83 empreses repartides en una superfície de 41 hectàrees. Actualment té 26 d'aquestes hectàrees ocupades i, per tant, encara disposa de marge pel seu creixement i expansió en les 15 hectàrees restants. El seu bon dinamisme es tradueix en el fet que està ocupat per 446 treballadors, fet que indica el seu nivell d'ocupació.

Una de les majors virtuds d'aquesta zona industrial de Forallac és que està molt ben situat a banda i banda de la C-66 la carretera que uneix Girona amb Palamós. Una de les majors indústries que tenen presència al polígon de la Bordeta de Forallac és Casa Westfalia, empresa d'aliments selectes que té presència a diversos països. Donat el territori on es troba situat el polígon, inicialment aquesta zona industrial estava ocupada per empreses relacionades amb el sector de la ceràmica i la pedra artificial. A poc a poc es va anar consolidant el sector fins que el 1999 es va iniciar la seva urbanització que va donar pas a l'actual zona industrial.

Actualment forma part de la xarxa d'espais industrials de l'Empordà que té com a objectiu la dinamització dels polígons industrials i la zona d'activitat econòmica de la Bisbal d'Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, Corçà i Ullastret. Aquest territori està marcat per la seva creativitat emprenedora molt particular de l'Empordà. Actualment, en tota aquesta zona hi ha 110 hectàrees dedicades als polígons amb 35 hectàrees disponibles. Són 8 polígons que concentren una gran activitat empresarial i industrial amb un centenar d'empreses implantades que donen feina al voltant d'un miler de persones. Són empreses de sector molt diversos com ara la ceràmica, el sector del metall i les portes automàtiques, el sector terciari de la logística i la distribució i altres empreses de sectors diversos.

El viver d'empreses Nexes de Forallac té actualment 30 empreses amb un 80 per cent d'ocupació (naus al 100%), més de 50 treballadors i una facturació global de totes les empreses instal·lades de més de 5 milions d'euros. Unes xifres molt elevades i que confirmen la gran activitat d'aquest viver de Forallac que és el primer viver en número d'empreses i número d'espais de totes les comarques gironines.

Està a punt de crear un nou servei: el CoNexes, per estar connectat amb Nexes de manera online per a emprenedors que treballen des de casa seva o per empreses que ja no estan a Nexes.

L'avantatge que ofereix aquest serei és que, tal com expliquen també els seus responsables a la web, serveix per minimitzar les despeses bàsiques accedint a despatxos, naus, coworking o sales polivalents. Els seus usuaris poden intercanviar coneixements i experiències i, a la vegada, consolidar el seu negoci mentre gaudeixen d'assessorament i formació. Hi ha una gran diversitat d'empreses que utilitzen aquest viver i que han deixat testimoni de la seva experiència al web. El viver també ofereix assessorament a empreses. En aquest sentit, s'explica que el seu equip de tècnics està preparar per oferir assessorament a aquelles persones que volen crear el seu pla d'empresa o simplement sol·licitar informació puntal. Per a temes concrets actuen en col·laboració amb professionals específics.

Aquest viver va rebre el maig de 2019 la felicitació institucional de l'Ajuntament de Forallac per haver-se situat en el primer lloc del rànquing de vivers de tot Catalunya. En aquell moment, l'equipament va rebre el reconeixement atorgat per la Fundació Funcas, institució creada per la Confederación Española de Cajas de Ahorros. No era el primer reconeixement que rebia per la seva feina en l'assessorament empresarial.

De fet, aquesta mateixa fundació ja havia premiat el viver Nexes com el millor de les comarques gironines i el sisè de tot Catalunya en el rànquing que es va elaborar el 2016-17. Per tant, la seva trajectòria ha anat en línia ascendent fins a situar-se en el primer lloc dels vivers d'empresa catalans. A la darrera revisió figura en el quart lloc, mantenint-se sempre en els llocs capdavanters.