El Vell Continent ofereix nombroses destinacions de les que gaudir durant les nostres anhelades vacances. Grans ciutats, pobles amb encant o les illes més populars són alguns dels llocs preferits per desconnectar durant els nostres dies de descans

No obstant això, pocs coneixen les belleses ocultes que s'amaguen arreu d'Europa. Si ets dels que fugen de les aglomeracions i prefereixen perdre en llocs gairebé desconeguts per la humanitat, no et pots perdre la nostra selecció d'illes secretes:

Illa Tilos (Grècia)

Situada entre les illes de Nisoros i Rodes, forma part de les conegudes com a illes del Dodecanès. Tilos és una veritable joia per als amants de la natura i, especialment, de les aus. L'illa compta a més amb nombroses platges poc freqüentades. La localitat més important de l'illa és Livadia, allà és on podràs trobar la major oferta d'allotjaments.

Porquerolles (França)

L'illa forma part de l'arxipèlag de les Îles d'Hyères, a Var, a la regió de Provença, al sud-est de França. La zona sud és rocosa i plena de penya-segats. No obstant això, al nord es poden trobar platges de sorra envoltades de pins. És un lloc ideal per als aficionats al senderisme i compta amb diversos circuits per recórrer amb bicicleta.

Ponza (Itàlia)

Forma part de l'arxipèlag Pontino, situat entre Roma i Nàpols, al mar Tirrè. Ponza, de tan sols vuit quilòmetres quadrats, compta amb diverses platges de sorra, però també amb nombroses cales a què només es pot accedir per mar. A més, l'illa compta amb un espectacular fons marí que farà les delícies dels aficionats al submarinisme. D'altra banda, el poble mostra una imatge especial amb totes les façanes pintades amb colors pastís.

Scilly (Anglaterra)

Es tracta d'un arxipèlag format per cinc illes menors: St Mary's, Tresco, Sant Martin's, Sant Agnes i Bryer. És un dels destins preferits pels britànics, encara que són molt poc conegudes a la resta d'Europa. Un dels seus majors atractius és la tranquil·litat que es respira en els seus petits pobles, un ambient ideal per a aquells que volen desconnectar del ritme frenètic de les ciutats.

Bornholm (Dinamarca)

Situada al mar Bàltic, és una de les illes amb més encant del Vell Continent. La primera sorpresa que ens ofereix aquesta illa és el seu microclima. I és que, tot i estar situada en una zona freda, el seu clima és càlid i amb llargs dies de sol. A més, Bornholm amaga nombroses empremtes del seu passat amb ruïnes medievals, rastres de a ocupació nazi i senyals de bombardejos de la Segona Guerra Mundial