L´arribada de reforços per omplir les baixes deixades pels defenses Viale i Coira no poden esperar. Un dels noms que ha sonat en diferents àmbits, tot i que no hi ha cap confirmació oficial, és justament, però, la d´un davanter centre més que contrastat: Keko. El jugador, vell conegut de l´afició figuerenca, ja que va formar part del club en dues etapes diferents de la seva vida esportiva, milita actualment al Poli Ejido, de Segona A, on no està gaudint de gaires minuts aquesta temporada.

Keko podria ser un dels blancs del Miapuesta en aquest mercat d´hivern. El davanter ha manifestat en diferents ocasions que li agradaria tornar a Figueres en una altra etapa de la seva vida esportiva i, a més, la seva esposa és de la capital de l´Alt Empordà. Per contra, però, hi ha l´elevada fitxa del jugador, que justament no va permetre un acord entre el club d´Almeria i el Lleida -interessat en el davanter- a principis d´aquesta temporada.

Tot i que des del club s´assegura que no hi haurà baixes, un dels que ha rebut una oferta és un altre davanter: Uri. Tal com va fer a l´estiu, el Barça C ha tornat a mostrar el seu interès pel jugador gironí.