De res van servir en aquesta ocasió els 39 punts (6 triples), 4 rebots i 7 assistències de Kobe Bryant, que va tornar a carregar-se l'equip a l'esquena per liderar els de Los Angeles, que van entrar per davant a l'últim quart (92-89), després de tres primers parcials molt igualats amb alternatives al marcador.

El català Pau Gasol no va tenir la seva millor nit, enfosquit pel joc de Kobe Bryant més individualista que altres nits, i només va poder arribar a la desena de punts amb 3 de 8 en tirs de camp, a més d'agafar 8 rebots i 5 assistències en més de 42 minuts de joc.

I és que la combinació de Chris Paul, que li va guanyar la partida en el global de la nit a Bryant en un duel directe pel 'MVP' de la temporada regular, i David West va resultar demolidora per als Hornets. Base i ala pivot van arribar fins als 72 punts per sostenir els de Nova Orleans en el seu assalt a l'Staples Center, demostrant per fi que la seva bona pretemporada no va ser un miratge després d'una vacil·lant arrencada de curs.