Malgrat que la victòria de dissabte del Cartagena davant el Numància va fer caure el Girona de les places de play-off d'ascens a Primera, la sensació de satisfacció a l'entorn de l'equip continua intacta. La trajectòria del Girona, sobretot en les darreres jornades, on ha encadenat una sèrie de cinc victòries i tres empats, han disparat l'eufòria, bàsicament, entre l'afició que somia amb seguir lluitant per entrar a la promoció i, per què no, pujar a Primera. Jugadors i tècnics, alguns menys que altres, s'han encarregat de frenar l'eufòria i intentar convertir-la en il·lusió. En la mateixa línia s'expressen alguns dels polítics més destacats de la demarcació com l'alcaldessa Anna Pagans, el president del grup parlamentari del PSC, el vicepresident de la Diputació, Narcís Casassa o el regidor d'esports, Josep Maria Jofre que conviden a somiar, sense deixar de tocar de peus a terra.

Sempre amb la prudència per bandera, Joaquim Nadal fa una reflexió interessant sobre les possibilitats del Girona de mirar més maunt. «Una cosa són els resultats esportius i l'altra la capacitat econòmica i social d'afrontar el repte», assenyala Nadal que puntualitzaque «si totes dues sumen», llavors «endavant i força». De la mateixa manera pensa el vicepresident i diputat d'esports de la Diputació, Narcís Casassa, que opina que el Girona camina "amb pas ferm" a tots els nivells. Casassa, tot i això, creu que «l'objectiu» continua sent garantir «el més aviat possible» la permanència. Ara bé, «tot el que sigui vingui a partir d'aquí és per gaudir i seguir consolidant el projecte», assegura.

Els representants del consistori també es mostren encantats per les últimes gran entrades que ha viscut Montilivi. Així, l'alcaldessa, Anna Pagans, valora molt positivament el fet que el camp faci «goig» i que l'afició «agumenti». Pagans recorda que somiar és «sempre de franc» i no descarta res si l'equip continua per aquest camí. De la seva banda, el regidor d'Esports, Josep Maria Jofre, diferenciava entre l'afició i la plantilla per aclarir que només als primers els toca fer-ho. «Als jugadors i tècnics els toca tocar de peus a terra», deia Jofre que també s'estima més arribar primer als 50 punts