S'han disputat 31 jornades, més de dues terceres parts de la temporada. En aquest temps, una bona colla d'equips, al complet, han estat incapaços d'assolir els registres golejadors del trident de moda de la Segona Divisió A. Una tripleta letal, endollada i en ratxa. Es tracta de Jandro Castro, Ranko Despotovic i Roberto Peragón, principals artífexs dels bons resultats d'un Girona que dissabte deixava endarrere tres jornades sense veure porteria gràcies a l'encert dels seus tres homes més en solfa. Són 32 els gols que han marcat entre aquests futbolistes, xifra que, per exemple, Ponferradina (23), Albacete (20), Tenerife (30), Salamanca (29), Gimnàstic (25), Osca (27) i Elx (32) no han estat capaços de superar.

Ja pot Raül Agné felicitar tot l'equip, tant els que juguen com els que no, pel treball diari o per la feina feta després d'un matx. De raó no li'n faltarà, encara que els números evidencien que la tasca de Jandro, Peragón i Despotovic s'ha convertit en els pilars de l'èxit d'aquest Girona. I és que tots tres, amb els seus 32 gols, han marcat el 74,4 per cent de les dianes que tot l'equip ha anotat aquesta temporada (43).

Pràcticament, en cada jornada un d'ells ha sucat, quelcom que els blanc-i-vermells sempre han agraït. Sense anar més lluny, cal destacar que la resta de la plantilla «només» ha estat capaç de veure porteria en 11 ocasions; una de les quals en pròpia porta.

Despotovic (11) ja ha superat els seus millors registres a Espanya, mentre que Jandro (11) i Peragón (10) són a només un gol de fer-ho. I el Girona encantat que així sigui.

Pla de treball

Després de dur a terme ahir una suau sessió de treball a les instal·lacions de Montilivi (Agné només va tenir la baixa del porter Dani Mallo, amb problemes estomacals), l'equip gaudeix avui d'una jornada de descans abans de tornar demà, a Riudarenes, a la feina per preparar un partit, el del camp de la Ponferradina, que es disputarà si finalment es desconvoca la vaga prevista per aquest proper cap de setmana.