L'Estartit celebra l'arribada a l'equip de tres jugadores d'alt nivell. Es tracta de les portugueses Carolina Mendes (23) i Raquel Infante (21), i l'hongaresa Viktoria Vig (19). Amb aquestes tres incorporacions a l'equip, el club estartidenc considera que només caldria apuntalar la línia defensiva amb "una o dues jugadores més".

En tot cas, l'acord amb les tres jugadores es valora molt positivament des del club, doncs són efectius d'alt nivell. És el cas de la portuguesa, internacional amb la selecció absoluta, Carolina Mendes. Es tracta d'una davantera que prové del FC 1º Dezembro, l'equip que enguany s'ha fet amb el campionat domèstic portuguès.

La seva compatriota, Raquel Infante, és una jugadora jove, amb planta i molt tècnica que està habituada a jugar en posicions de migcampista, encara que també pot ocupar posicions de la línia defensiva. Ha estat internacional en totes les categories de Portugal, tot i que encara no ha debutat amb la selecció absoluta.

L'últim reforç està cridada a ser en el futur una joia del futbol femení. Es tracta de l'hongaresa Viktoria Vig, una extrem dret que segons ha informat el club és "extremadament tècnica i molt ràpida" i que és internacional sub-20 amb Hongria. Aquesta última jugadora estarà a prova durant unes setmanes i serà el tècnic estartidenc, Rafel Gil, qui finalment certifiqui l'ingrés definitiu de l'hongaresa a les files blaugrana.

Amb la nova configuració de la pissarra de Rafel Gil, l'UE Estartit buscarà millorar el setè lloc obtingut el curs passat al grup B de la Primera Divisió Femenina.