girona b - santfeliuenc

girona b. CINC INICIAL: Camós, Vila (8), Jiménez (18), Banovic (7), Gatell (8). reserves: Agustí (14), Pujols (2), Serra (5), Bataller (2), Mbappe (3), Mas, Acosta (8). tirs lliures: 11/22. triples: 8. (3 Agustí, Serra, Mbappe, 2 Jiménez). faltes personals: 18. Cap eliminat. ? santfeliuenc. CINC INICIAL: Porto (5), Balboa (4), Ausina (14), Fernández (4), Molina (21). reserves: Pascual (2), Bayo (6), Jordan, Navarro (5), Martínez (6). tirs lliures: 14/19. triples: 5 (3 Molina, Navarro, Ausina). faltes personals: 21. Cap eliminat. A Àrbitres: Oliveras i Padrós. P PARCIALS 1 18/20 2 35/36 descans 3 52/55 4 75/67 final

Tot treball té la seva recompensa. El Girona B ho va comprovar ahir en primera persona. Els de Raül Galobardes tenien a priori un dels partits més complicats de la temporada, per no dir directament el més difícil, i és que el rival era el líder Santfeliuenc que arribava a Fontajau amb un balanç de 19 victòries i 5 derrotes. Però el Girona s'ho va creure i després d'un partit d'allò més igualat, en el darrer quart es va posar la granota de treball per demostrar també el seu potencial.

Un parcial de 23-12 en els últims 10 minuts va ser el detonant que va permetre a l'equip blanc-i-vermell decantar el partit del seu favor per acabar guanyant sense excessives dificultats (75-67). Abans l'equip va haver de treballar de valent per poder seguir el ritme dels visitants, que tot i intentar-ho mai van poder marxar.

El Girona va arrencar més concentrat que mai conscient que una apagada en qualsevol moment podia significar dir adéu a les opcions de victòria. Tot i això, el Girona va veure com el Santfeliuenc es plantava al descans del partit amb el marcador a favor (35-36). A partir d'aquí, intercanvi constant de cistelles, fins que al darrer període el filial del Sant Josep va sentenciar amb el 75-67 definitiu.