El pilot alemany Sebastian Vettel ( Red Bull ) , campió del món les quatre últimes temporades, s'ha imposat avui en l'últim gran premi de l'any, el del Brasil, i ha igualat, amb 13, el rècord de triomfs en una mateixa temporada del Mundial de Fórmula 1

Vettel, que ha guanyat al Circuit d'Interlagos per davant del seu company d'equip Mark Webber -l'australià disputava la seva última carrera de Fórmula 1-, i de l'asturià Fernando Alonso ( Ferrari ) - subcampió mundial - , ha igualat la plusmarca de triomfs en un mateix Mundial que va establir el 2004 el seu compatriota Michael Schumacher al volant d'un Ferrari .

A més , el germànic de Red Bull Racing amplia fins a nou el seu propi rècord de victòries consecutives , que ja va batre la setmana passada a Austin (Texas) en guanyar el Gran Premi dels Estats Units .

La d'avui és, a més, la trenta-novena victòria de Vettel en Fórmula 1, que el situa a dos triomfs de la tercera marca històrica, del brasiler Ayrton Senna, 41 vegades guanyador. Per davant de tots dos només hia Michael Schumacher, amb 91 , i el francès Alain Prost, amb 51 .

Al Brasil també estava en joc el segon lloc del Mundial de Constructors - que tenia anticipadament a Red Bull com a campió - i que Mercedes ha aconseguit conservar malgrat l'amenaça de Ferrari .