Triomf amb doble bon regust de l´Spar Citylift Uni Girona a La Seu d´Urgell que li serveix per estrenar el seu compte de victòries la Lliga Femenina aquesta temporada i, de passada, treure´s l´espina de la derrota patida a Fontajau davant el Cadí en la final de la Lliga Catalana.

La seriositat defensiva de les gironines, sumat amb el fet que van poder portar el ritme del partit que volien, va ajudar l´equip a sumar el triomf davant les lleidatanes. El partit va començar amb molta igualtat, que va ser la tònica durant tota la primera part. Poca efectivitat de cara a cistella i un parcial de 13 a 10 al final dels primers deu minuts de partit.

Al segon quart la igualtat va mantenir-se, tot i que es van arribar a obtenir rendes més àmplies (+4 pel Cadí la Seu i +5 per l´Uni Girona al final del quart), arribant-se al descans amb un avantatge de cinc punts favorable a les gironines (24-29), amb una puntuació molt baixa, tal i com buscava el tècnic de l´Spar, Miguel Ángel Ortega.

Les gironines van saber controlar en tot moment el ritme del partit. Mostra d´això n´és el tercer quart, en què van aconseguir defensar la diferència de punts i ampliar-la, tot i que les locals van estar ben a prop de tornar a posar-se per davant en el marcador, eixugant un avantatge de les gironines de deu punts (28-38) fins a deixar-lo en només dos (36-38). Un triple de Noemí Jordana i dos tirs lliures transformats per Ashley Paris van ajudar a què l´equip aconseguís arribar al final del quart mantinguent la renda de cinc punts a favor. A l´últim quart és on més es va notar la feina feta de les gironines. Van endurir la defensa per evitar sorpreses i van seleccionar molt bé el tir, a més d´aconseguir tancar molt bé el rebot, aconseguint una victòria àmplia, amb una molt bona actuació de l´equip, destacant l´aportació individual de Gray, que va aconseguir erigir-se com la màxima anotadora del partit (22 punts) i, juntament amb Ashley Paris, també la màxima rebotejadora de l´equip, arribant a una valoració de 29 punts.

La propera jornada, l´Spar Citylift s´enfrontarà al Campus Promete, dimecres a Fontajau (20.15).