07 de novembre de 2016
07.11.2016

Reyes Estévez, al segon entrenament de la Mitja de Figueres

Gent vinguda, fins i tot, de Girona i Olot han agraït l'assessorament professional de l'atleta especialista dels 1500m

07.11.2016 | 12:03

Una trentena de persones han assistit aquest diumenge al segon entrenament oficial de La Mitja de Figueres que tindrà lloc el proper 4 de desembre.

La sessió tècnica l'ha dirigit l'atleta migfondista Reyes Estévez a l'estadi Albert Gurt de Figueres. Tot i la pluja i la considerable baixada de les temperatures, s'ha pogut realitzar l'entrenament sense problemes. Gent vinguda, fins i tot, de Girona i Olot han agraït l'assessorament professional de l'atleta especialista dels 1500m.

Estévez s'està entrenant des de fa setmanes per disputar el primer #km llançat de la història de l'atletisme. Per aquest motiu ha destinat bona part de la sessió tècnica d'aquest diumenge a preparar el primer quilòmetre de La Mitja. Entre els assistents, ha destacat la presència de l'atleta local Artur Roig qui s'ha mostrat molt entusiasmat en la celebració de la primera edició de la cursa a la capital altempordanesa.

Aquest és el segon cop que Estévez es desplaça a Figueres per tal de dirigir uns entrenaments gratuïts i oberts a tothom. El darrer entrenament abans de la cursa està previst pel dia 20 de novembre. Tothom qui ho vulgui pot assistir-hi sense necessitat de confirmar assistència

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

El futbol, el motor de l'economia

A Catalunya el futbol va generar un impacte equivalent a l’1,21% del PIB autonòmic, fins als 2.641 milions d'euros a l'any


Buscador de deportes