El MIC ha arrencat aquest matí a les 9 en diversos camps de les comarques gironines. Un dels partits més especials s'ha disputat a Hostalric, enfrontant el cadet del CFB Marc Bartra amb el Tram SV a Hostalric. Els tarragonins han arrencat un empat (1-1), hores després que el seu impulsor, ara jugador del Borussia Dortmund, quedés ferit en una explosió que va afectar l'autobús del seu equip quan es dirigia a l'estadi per jugar el duel de Champions contra el Mónaco.

El Borussia Dortmund va informar passada la mitjanit que el jugador català Marc Bartra, ferit en l'atac a l'autobús de l'equip de futbol alemany, havia sigut operat per una fractura al radi del canell dret. L'exblaugrana tenia diversos vidres clavats al braç i a la mà dreta.

Es dona la circumstància que l'any passat el MIC també va quedar esquitxat per un atemptat quan els jugadors de l'equip belga de l'Eupen van viure en directe els atemptats a l'aeroport Brussel·les i es van veure obligats a viatjar fins a les comarques gironines en autobús. Precisament, en homenatge a aquell equip, l'Eupen disputarà a 2/4 de 7 de la tarda, a Montilivi, un partit contra el Manchester City que servirà de cloenda a la cerimònia d'inauguració, que haurà arrencat a 1/4 de 6. Les localitats gratuïtes per assistir a l'acte es poden trobar a l'oficina de Turisme de la Rambla, a Fontajau i a la seu de la Federació Catalana de futbol.