El partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions que havia de jugar-se ahir entre el Borussia de Dortmund i el Mònaco a l'estadi de l'equip alemany es va ajornar a avui (a tres quarts de 7) després de registrar-se una triple explosió al costat del autobús del Borussia que va provocar una fractura al canell al jugador català Marc Bartra de la qual va ser intervingut quiúrgicament. La policia va informar a la nit que es tractava «d'un atac amb explosius seriosos».

La policia alemanya va informar que al costat de l'autobús de l'equip de futbol alemany es van produir «tres explosions», que van provocar ferides a una persona i el trencament total o parcial de diverses llunes del vehicle. El ferit va ser el tarragoní Marc Bartra, jugador de Borussia, segons va confirmara el seu propi pare, Josep Bartra, que va explicar que el jove va ser ingressat en un hospital acompanyat per la seva parella. El català va resultar ferit en un braç després de trencar-se els vidres del vehicle i va ser ingressat a l'hospital. Un cop allà va ser intervingut per culpa d'una fractura en un os del canell. El club alemany va informar a mitjanit que Bartra pateix una «fractura de canell» i que «cossos estranys» li havien entrat al braç».

El succés es va produir cap a les set, quan el vehicle, amb els jugadors dins, es dirigia cap al seu estadi per disputar el partit contra el Mònaco. Les explosions es van registrar a la zona de Dortmund-Höchsten, a la ciutat de Dortmund (oest d'Alemanya), on es troba l'hotel de concentració del conjunt. Les forces de seguretat van indicar que de moment no han pogut determinar «què» havia explotat exactament però sí que van parlar d'un atac amb explosius.

El club prèviament va informar a través del seu perfil a la xarxa social Twitter que «l'incident» havia provocat un ferit i que «els jugadors havien estat portats a un lloc segur».

Al vespre i confirmat l'ajornament del partit a avui, aficionats del Borussia es van organitzar per donar acollida als del Mònaco desplaçats fins a Dortmund i que tenien previst tornar després del partit.