Marc Bartra es recupera de la seva operació al braç dret, després de l'atac que va patir l'autobús del Borussia Dortmund. El succés va tenir lloc dimarts passat quan l'equip alemany es desplaçava a l'estadi per disputar el seu partit de quarts de final de la Champions League davant el Mònaco. L'explosió de tres artefactes va deixar al jugador català ingressat a l'hospital, a causa de les lesions en el seu braç dret.

El jugador de el Borussia Dortmund escrivia aquest divendres un missatge al seu perfil d'Instagram: "El dolor, el pànic i la incertesa de no saber el que estava passant, ni quant temps duraria ... van ser els 15 minuts més llargs i durs de la meva vida ". En el comunicat, Bartra es mostrava agraït amb totes les persones que li van enviar missatges i mostres de suport.

"Aquests dies quan em miro el canell, inflat i malferit, sabeu què sento? Orgull. La miro orgullós pensant que tot el mal que volien fer-nos el dimarts, es va quedar en això", comentava. Thomas Tuchel, entrenador del conjunt alemany, confirmava dijous passat que Bartra estarà quatre setmanes de baixa.

L'internacional català enviava també un missatge de pau per a tothom: "L'únic que demano, EL ÚNIC, és que visquem TOTS en pau i deixem enrere les guerres". El futbolista afirmava que volia "tancar" el tema amb aquest missatge i "només pensar en posar-me al 100% el més aviat possible".