Les hores de Cristiano Ronaldo com a jugador del Reial Madrid semblen contades. El passat dimarts, el programa 'Jugones' de Josep Pedrerol va assegurar que Ronado marxaria a la Juventus i en els darrers dies els esdeveniments s'han accelerat. L'endemà de l'esclat de la notícia, el director general del Reial Madrid, José Ángel Sánchez, es va reunir amb el representant del jugador, Jorge Mendes.

Segons va explicar el diari 'Marca', les dues parts van seguir enrocades en les seves posicions, generant un distanciament que, ara sí, sembla definitiu. El Reial Madrid va assegurar al poderós representant portuguès que en el cas que arribés una oferta de 100 milions, l'acceptaria. Això ha generat un gran optimisme a Torí, on volen que Ronaldo signi el seu nou contracte, amb el qual percebria 30 milions d'euros anuals, aquest mateix cap de setmana.

D'aquesta manera, Cristiano Ronaldo posaria fi a 9 temporades com a jugador del Reial Madrid en les quals ha marcat 311 gols en 292 partits de lliga i 105 gols en 100 partits de Lliga de Campions, deixant una mitjana de més d'un gol per partit a les dues competicions.