Un gol de Santi Mina al minut 85, quan faltava poc pel final tot aprofitant una excel·lent passada de Denis Suárez, va deixar el Reial Madrid amb un pam de nas. El Celta va sumar un punt, tot resistint a l'empenta del conjunt blanc, que va saber capgirar el marcador advers del primer temps, però que no va saber rubricar la remuntada. Amb el 2-2 final al Bernabéu, els de Zidane es mantenen al capdavant de la classificació, però al seu avantatge és de només un punt respecte el seu immediat perseguidor, el Barça. De la seva banda, el conjunt gallec surt del descens gràcies a què té una millor diferència de gols amb el Mallorca.

Es va saber refer el Reial Madrid del matiner gol del rus Fedar Smolov. El Celta s'avançava ben aviat, als set minuts de joc, però amb paciència els locals van poder girar el resultat després del descans. Amb més bon joc que no pas encert en els metres finals, Kroos va situar l'empat als primers compassos del segon acte. És el sisè gol consecutiu que el migcampista alemany li fa al Celta. Poc després, una caiguda del belga Hazard dins de l'àrea rival va ser decretada com a penal. No va fallar Sergio Ramos. Tot semblava dat i beneït fins que Mina, a cinc minuts pel final del temps reglamentari, va batre Courtois per emmudir el Bernabéu.