El serbi Radomir Antic, exentrenador entre d'altres del Reial Madrid, Barcelona i Atlètic de Madrid, va morir aquest dilluns a Madrid als 71 anys d'edat, ha informat l'Atlètic de Madrid a través d'un comunicat oficial. "Avui és un dia trist per a la família blanca i vermella. L'Atlètic de Madrid es troba de dol per la mort del nostre exentrenador Radomir Antic. El que va ser tècnic morir als 71 anys d'edat. Antic és una de les figures mítiques que ha ocupat la nostre banqueta, dirigint al nostre equip en 189 partits oficials al llarg de cinc temporades ", diu l'Atlètic en el seu comunicat.

Antic va arribar a l'Atlètic el 1995 i va ser el principal pilar de l'històric doblet de 1996. És el quart entrenador de la història de l'Atlètic de Madrid amb més partits oficials dirigits.

El 1985 va començar la seva etapa com a entrenador al Partizan de Belgrad, on va guanyar dues lligues i va estar fins a 1988. Aquell any va fitxar pel Reial Saragossa, en el qual va estar fins a 1990. A meitat de la temporada 1990-91 va fitxar pel Reial Madrid i aquella temporada va finalitzar tercer l'equip a la lliga.

En la següent temporada 1991-92 va ser destituït en acabar la primera volta, tot i que el Reial Madrid era líder de la Lliga. A la 1992-93 es va anar al Reial Oviedo i va romandre en l'equip aquella temporada i les dues següents. El 1995 Jesús Gil el va fitxar per entrenar l'Atlètic de Madrid.

Amb l'Atlètic va guanyar el doblet en 1996 i va dirigir el conjunt blanc-i-vermell en cinc temporades, però dues d'elles incompletes.