El Llevant ha assaltat amb contundència el RCDE Stadium signant el primer gol del partit contra l'Espanyol en el minut 14 i, tot i la reacció local en un quart d'hora amb l'empat a un, ha tornat a escapar-se després del descans, desmuntant la capacitat de reacció local amb el 1-3 final.

El xoc va arrencar amb intercanvi de cops, velocitat en les transicions i ocasions per a tots dos conjunts. Primer va ser Calleri què va avisar l'equip granota. Després, Bardhi va obligar a lluir-se a Diego López en un u contra u. El xoc podia decantar per qualsevol.

Va ser el Llevant el que es va avançar en el feu blanc i blau. Al minut 14, Borja Mayoral va desfer la defensa de l'amfitrió i va superar al porter quan va sortir a tallar la jugada. El quadre català va notar el cop i va perdre certa tranquil·litat. L'equip visitant ho va aprofitar per incrementar el seu domini.

Després d'uns instants de desconcert, l'Espanyol va recuperar la pausa i es va anar acostant de mica en mica a l'àrea de l'Llevant. David López va culminar la recuperació blanc i blau: el central va rematar amb encert una centrada des de la banda de Cabrera i va empatar el partit en el minut 28.

Abans de la mitja part, el quadre català va prémer i va empènyer a el Llevant a la seva àrea, tot i que no va anul·lar completament els acostaments del rival. De fet, el conjunt llevantí va marcar un gol al 43, finalment anul·lat per fora de joc posicional després de diversos rebutjos en els dominis de Diego López.

A la represa, l'amfitrió va insistir en avançar-se al marcador. L'atac l'Espanyol no presentava una gran precisió, però va enviar diferents avisos a el Llevant. Embarba i Calleri estaven molt actius. En qualsevol cas, el domini era lleugerament dels blanc i blaus.

De totes maneres, les concessions en defensa dels d'Abelardo van permetre que Bardhi signar el 1-2 al minut 67. El futbolista va disparar ras per batre Diego López i, com va passar en el primer gol de la trobada, va desestabilitzar als periquitos i elevar el protagonisme del conjunt visitant.

El cos tècnic de l'Espanyol va moure la banqueta, però no va servir de res. Al minut 87 va arribar la sentència definitiva. Un gol en pròpia porta de Pedrosa van liquidar les opcions de remuntada dels locals, que van intentar estrènyer el marcador en els compassos definitius, sense èxit.