El joc de l'Spar Girona encara està lluny dels "màxims" als que el vol portar Alfred Julbe, però, amb només un entrenament i les jugadores adaptant-se al canvi de tècnic, avui es tractava de guanyar a la pista del cuer. Bembibre, i que tothom comencés a entendre que vol el nou tècnic. I s'ha aconseguirt anb una clara victòria per 31 punts de diferència en un partit on, sense temps per introduir gaires canvis tàctics, el llibre d'estil d'Alfred Julbe s'ha començat a veure amb detalls com les seves poques reserves a l'hora de moure la banqueta sense por a fer coincidir al mateix temps dues bases (Chelsea Gray i Laia Palau) o, bastants minuts, a dues "cinc" fins ara incompatibles com Julia Resingerova i Giedre Labuckine.

Les mancances del rival, on, segurament, la jugadora més interessant és Laura Méndez, la temporada passada al GEiEG Uni, compliquen les anàlisis de l'Uni. Però, després de tres dies molt moguts al club i per extensió al vestidor, les jugadores gironines van solucionar el compromís un cop van anar desterrant, a poc a poc, el desencert en atac de la posada en escena (4-4, en el minut 5).

Treballant molt en el rebot ofensiu, amb una defensa amb moltes ajudes i continuats relleus apareixent a la pista des de la banqueta gironina, l'Uni ha anat minant la resistència, i la moral, del cuer de la lliga. En el minut 8 de partit Julbe ja havia fet jugar 10 jugadores, totes menys Júlia Soler, i el primer quart ha acabat 7-16 amb un triple d'Helena Oma que, després del tres segons que va tenir a la pista del Sepsi en la prèvia d'Eurolliga, avui ha tornat a jugar minuts en lliga després d'una llarga recuperació al genoll. L'activitat de Laura Méndez ha impedit que el partit estigués definitivament trencat ja al descans, 22-35, però en l'acció final amb l'Uni buscant fins a dos cops una passada de més per trobar el triple d'Eldebrink ja ha deixat clar que les gironines s'estaven començant a trobar-se còmodes a la pista.

Després del descans, el partit ja ha anat cada cop més costa avall per a les gironines. Vasic, Elonu, Gray... Les jugadores de l'Uni ja veien la cistella més gran i, amb més encert ofensiu que a l'inici del partit, les diferències s'han anat fent grans fins al 46-77 final.