El Llagostera jugarà la temporada 2021-22 al Nou Estadi de Palamós. El club ha comunicat aquest migdia que ha arribat a un acord amb l'Ajuntament perquè el primer equip de la Primera RFEF pugui utilitzar les instal·lacions durant aquest curs. En conseqüència, es descarta l'opció de traslladar-se a l'Estartit. La setmana passada cinc partits de l'Ajuntament de Torroella van oposar-se a la concessió del camp al Llagostera per part de l'EMD.

L'entitat presidida per Isabel Tarragó torna d'aquesta manera a Palamós, on ja s'hi va ubicar la seva seu durant tres temporades (del 2014 al 2017, amb dos cursos a Segona A i un altre a Segona B). D'aquesta manera, el Llagostera complirà el reglament que estableix la Federació per jugar a la nova Primera RFEF disposant d'unes "instal·lacions amb les màximes condicions". El conveni es farà oficial en els pròxims dies.

Amb aquest acord el Llagostera podrà utilitzar les instal·lacions per fer un o dos entrenaments a la setmana i jugar els partits de Lliga o de la competició en la qual participi el primer equip. En cap cas, això "no suposarà l'alteració en l'activitat o l'ús" que n'hagi de fer el Palamós.

Com ja estava previst, el Llagostera s'estrenarà aquest diumenge al Nou Estadi de Palamós amb el partit amistós contra el Girona.