El Manchester United ha anunciat aquest divendres el fitxatge del davanter portuguès Cristiano Ronaldo, que torna al club anglès 12 anys després de la seva sortida rumb al Reial Madrid i després de desvincular-se de la Juventus.

"El Manchester United es complau a confirmar que el club ha arribat a un acord amb la Juventus per al traspàs de Cristiano Ronaldo, subjecte a acord de condicions personals, visat i reconeixement mèdic", ha anunciat l'equip anglès en un comunicat.

Ronaldo, de 36 anys i cinc vegades guanyador de la Pilota d'Or, va iniciar la seva primera etapa al Manchester United el 2003, quan va arribar procedent de l'Sporting portuguès. Amb la samarreta dels 'red devils', el lusità va marcar un total de 118 gols en 292 partits al llarg de sis temporades abans de mudar-se a Espanya.

Després de tancar el 2018 la seva etapa en el Reial Madrid, fa tres anys va arribar a la Juventus, on ha jugat les tres últimes temporades, i ara retorna a la Premier League per a jugar a les ordres de Ole Gunnar Solskjaer. A la Lliga de Campions serà rival del Vila-real, amb el qual el United ha quedat aparellat en el Grup F.