L’Olot ha començat l’any fent els deures, sumant una victòria, per la mínima contra el Castelldefels (0-1), i amb el valor afegir de fer-ho gràcies al gol del bentornat Jordi Xumetra, que debutava en la seva tornada al conjunt garrotxí, d’on va marxar a l’estiu al Costa Brava. La primera meitat s’ha completat sense gols i sense massa oportunitats per cap dels dos conjunts, i la intensitat s’ha incrementat després del descans. Al minut 57, Ferrón posava al caramel a la boca amb un contraactac que anava directe el pal, i finalment era Xumetra qui anotava el gol de la victòria, amb una centrada al segon pal d’Albert Blazquez des de banda dreta. Amb aquesta victòria, els garrotxins es mantenen en la disputa pel lideratge de la categoria, empatats a punts amb el Girona B.