El central barcelonista Ronald Araujo, que es va haver de retirar al descans del partit d'aquest diumenge davant l'Espanyol per molèsties físiques, pateix una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra i la seva presència és dubtosa davant el Nàpols, aquest dijous.

Araujo va ser substituït per Eric García, que tornava a l'equip de Xavi Hernández després de cinc setmanes d'inactivitat a causa d'una lesió.

El club blaugrana ha confirmat aquest dilluns la lesió del central uruguaià, però no ha determinat cap període de baixa i ha informat queestarà en funció de l'evolució que presenti.

Araujo se suma a l'àmplia llista de baixes en aquesta posició. Davant el Nàpols tampoc estan disponibles per lesió els francesos Clement Lenglet i Samuel Umtiti, que també seran baixa davant el València diumenge que ve. Gerard Piqué, expulsat en el derbi, tampoc jugarà a València, però està disponible en el partit europeu juntament amb Eric García i Óscar Mingueza. El dubte és si Araujo estarà recuperat per al partit de Mestalla.