Nova victòria d'un Bàsquet Girona (91-88) que ha patit de valent per guanyar un partit que tenia més que encarrilat a la primera part i ha acabat a la pròrroga. El Girona ha fet un primer quart enlluernador, arribant a guanyar de 18 (30-12) amb una demolidora capacitat anotadora. Especialment brutal en triples (7/10) gràcies a Fjellerup, Franch i Gasol, el partit semblava encarrilat amb el 37-22 del final del parcial. L'equip ha baixat prestacions, o el Gipuzkoa ha millorat, i el segon quart ha sigut més igualat, amb una màxima de +19, després d'una cistella de Jawara (52-33). Però a partir d'aquí la cosa s'ha complicat tot i manar de 15 al descans (53-38). Al tercer quart (11-20 de parcial) la reacció basca s'ha confirmat i el Girona estava embussat, més quan Fjellerup (que ha pogut tornar) ha donat un ensurt marxant coix a la banqueta. El Gipuzkoa s'ha posat a 4 (64-60) i tot tornava a començar. A 5 minuts del final el Girona manava de 5 (71-66) però cada atac era una agonia. Gasol, Vila i Urtasun han sortit a jugar aquests darrers minuts.

Al final la defensa hauria d'acabar guanyant el partit, vist el desencert. S'ha entrat al darrer minut 4 amunt (73-69). Dos tirs lliures de Zubizarreta a 20 segons han posat el Gipuzkoa a 2 (73-71). Urtasun ha respost des de la personal (75-71). Gipuzkoa ha tornat a posar-se de 2 (75-73) a 15 segons. Falta ràpida i Gasol ha errat els dos tirs. A 5 segons els bascos han empatat des del tir lliure i han forçat la pròrroga (75-75).

El Gipuzkoa ha marxat de 4 de manera increible (75-79) i Fjellerup de tres feia el 78-79. Sabat ha empatat tambe de tres (85-85) pero el rival ha fet el 85-88. A 40 segons Fjellerup anotava el 87-88. I Sabat feia un triple increïble a 8 segons per posar el Girona per davant (90-88). Ha sigut clau. Gipuzkoa ha errat l'atac i a un segon Urtasun sentenciava (91-88).