Només Kevin de Bruyne va poder treure la raó a Diego Simeone. El belga, ajudat per una gran acció de Phil Foden, que es va inventar la passada que va canviar la nit, va desestabilitzar el pla de l’argentí, va acabar amb 70 minuts de cansament a Manchester i va possibilitar que el City surti amb avantatge del seu estadi davant l’Atlètic de Madrid (1-0).

Foden, que va començar el duel a la banqueta, va trigar un minut a connectar amb De Bruyne i aconseguir el que buscava Pep Guardiola des del principi: fer caure la poblada defensa d’un Atlètic que va signar l’empat des del principi i que no va voler atacar fins a la segona meitat, disposant només d’una ocasió amb un xut de Llorente. Els locals, que van fer una primera meitat molt dolenta, van saber reaccionar a la represa.

El Liverpool resol l’eliminatòria

En l’altre partit de la jornada, el Liverpool va deixar gairebé decidida l’eliminatòria en derrotar el Benfica (1-3) al seu estadi en un partit en el qual podia haver aconseguit més gols.