La Penya va assaltar el Palau Blaugrana per primera vegada des del 2 de novembre del 2014 (81-87) i, així, va empatar les semifinals del play-off de la Lliga Endesa davant del Barça, abans que la sèrie es desplaci a Badalona pels propers dos partits.

A diferència del primer duel, de total domini blaugrana (89-72), la Penya va superar en agressivitat el seu rival, va forçar 15 pèrdues i va fer molt de mal al contracop (46-59, min.26) després d’una primera meitat igualada en la qual es va arribar amb el marcador de 40 a 42 al descans.

Tot i l’esforç per remuntar a l’últim quart, el conjunt blaugrana va ser incapaç de frenar Ante Tomic (amb un total de 24 punts, sent el màxim anotador del partit) i de contrarestar l’encert verd-i-negre des del perímetre (7 de 17 en triples).

El tercer i quart partit de la sèrie es disputaran dimecres i divendres al Palau Olímpic de Badalona,​on el Barça hi ha caigut en les dues últimes visites.