L’Olot es va imposar per la mínima a l’Europa a la Copa Catalunya Absoluta amb un solitari gol d’Ernest Forgas al minut 52. Batalla va ser clau a cinc minuts del final amb una aturada a Adri Gené per evitar l’empat a un i els penals.

El partit va començar animat i els dos equips van tenir les primeres ocasions ben d’hora. Al minut quatre Manel Busquets ho va intentar amb un xut desviat, però la resposta de l’Europa no es va fer esperar. Quatre minuts després, Adri Gené va perdonar el primer gol dels graciencs. Galeano va connectar amb l’ex del Girona B i després de conduir va xutar fora en el mà a mà davant Batalla. Els garrotxins van prendre la iniciativa ofensiva i es van tornar a aproximar a l’àrea de Marc Vito amb rematades forçades i sense massa perill. Callís va ser l’últim a intentar-ho abans d’arribar al descans. Combinació amb Terma i el xut va acabar al lateral de la xarxa.

A la mitja part, Manix Mandiola va fer entrar Forgas i Xumetra per Sebas i Brugué. El canvi no va tardar a tenir efecte. Forgas va avisar amb el cap amb una rematada que va passar fregant al pal al cinc de la segona. Dos minuts després, el punta barceloní no perdonaria. Forgas va caçar una centrada desviada per un defensa dins l’àrea i va marcar l’únic gol del partit amb la testa. L’Olot va intentar ampliar l’avantatge, però no va materialitzar cap de les arribades. De fet, al minut 75 dos exjugadors de l’Olot van estar a punt d’esgarrar-li la vesprada. Joel Arimany va pentinar per Kilian Villaverde que va creuar massa la pilota des del vèrtex de l’àrea. Encara en va tenir una altra l’Europa a cinc minuts del final, però Batalla va desviar a córner l’últim intent dels escapolats per empatar mitjançant Gené. Ja en l’afegit, els visitants es van quedar amb deu per l’expulsió de Pol Aldabó quan Bigas ja enfilava la porteria i es quedava sol. Triomf per la mínima de l’Olot, però que val una classificació.