El Girona B continua negat lluny de Riudarenes. L’equip d’Axel Vizuete va encaixar la quarta derrota en quatre partits com a visitant. Un solitari gol de Joan Torrents a la primera meitat va ser suficient perquè la Pobla superés al filial gironí.

Primera part de domini local, tant amb la pilota com pel que fa a les ocasions. Els tarragonins van aconseguir tenir el control del duel i anar tancant i enfonsant a la seva àrea al Girona B, que va crear molt poc ofensivament en el primer temps.

El primer avís a la porteria de Matas va ser d’Hamza. El jugador de la Pobla va rematar desviat amb el cap una centrada de Nil Garrido des de la banda esquerra al minut 20. L’oportunitat d’Hamza va encetar el perill a la porteria blanc-i-vermella. Valverde i Garrido van ser els següents en intentar-ho, però Matas i el travesser van evitar que la pilota entrés. Quin no va fallar va ser Joan Torrents. L’exjuvenil del Vila-real va desfer-se de Comas amb una sotana per acabar marcant en el minut 32.

Vizuete no li agradava el que veia i va sacsejar l’equip amb un triple canvi al descans. Dawda, Richmon i Riera van substituir Morcillo, Joel Roca i Ureña. Tot i millorar la imatge dels primers quaranta-cinc minuts, el Girona B no va crear cap ocasió de perill clara i va tornar a perdre a domicili.