Entrenament a portes obertes del Bàsquet Girona

Els seguidors podran compartir una estona amb els seus ídols

Aficionats del Bàsquet Girona donen suport a l’equip en el partit contra el Saragossa

Aficionats del Bàsquet Girona donen suport a l’equip en el partit contra el Saragossa / ANIOL RESCLOSA

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

El Bàsquet Girona aprofitarà les vacances de Nadal a l’escola per compartir una bona estona amb l’afició, en especial els més menuts. En aquest sentit, demà el primer equip que dirigeix Aíto García Reneses realitzarà un entrenament a portes obertes amb accés totalment gratuït a partir de les 12.00 hores al pavelló municipal de Palau Sacosta, tenint en compte que la celebració del Circ de Nadal a Fontajau ha obligat tant al club presidit per Marc Gasol com a l’Uni Girona a traslladar-se. Sens dubte, serà un bon moment perquè els seguidors que ho desitgin puguin saludar als seus ídols de prop, fer-se fotografies amb ells o demanar-los autògrafs per guardar un record de la plantilla del retorn a l’ACB.

A més a més, el club té preparades diverses sorpreses entre les quals hi haurà una pluja de marxandatge del Bàsquet Girona -a part també hi haurà un estand amb la botiga oficial. Alhora, els menors de 16 anys tindran la possibilitat d’entrar en un sorteig per participar en la sessió preparatòria que durà a terme l’staff tècnic del primer equip encapçalat per Aíto. El sorteig es farà pròximament i hi haurà un total de deu afortunats.

Després d’aconseguir trencar la mala dinàmica de resultats amb una victòria contra el Casademont Saragossa (78-69) diumenge passat en l’últim partit del 2022 a Fontajau, els gironins podran rebre l’escalf de l’afició per afrontar amb més energia encara el partit clau davant el Manresa del pròxim divendres 30 de desembre. Ambdós equips es troben a la part baixa de la classificació, el Girona és penúltim amb una victòria més (3) i el Manresa cuer, per la qual cosa serà important treure un resultat positiu per, d’aquesta manera, començar a allunyar-se del perill.