Un jugador del Baxi xoca contra dos vehicles mentre conduïa begut per Manresa

El cotxe que conduïa Olumuyiwa quan va tenir l'accident

El cotxe que conduïa Olumuyiwa quan va tenir l'accident / R7

Arnau Valverde

Un jugador del Baxi Manresa va tenir un accident de cotxe al carrer de Sallent de Manresa l’1 de gener al matí. L’accident va passar a les 8.30 hores a l’altura del número 47 d’aquest carrer. El jugador implicat en l’accident és Babatunde Olumuyiwa, de 30 anys, segons informa Regió7, diari del mateix grup editorial de Diari de Girona.

Tal com apunta la Policia Local de Manresa, el cotxe del jugador del Baxi Manresa va xocar amb un turisme i una autocaravana que estaven estacionats a la zona. El jugador, que va ser l’única persona implicada en l’accident, va resultar il·lès. La Policia Local va efectuar la prova d’alcoholèmia, que va tenir un resultat de 0,82 mg/l en aire aspirat. Aquest resultat implica un positiu penal i la policia ja ha obert diligències contra la persona implicada per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Després de l’accident, el cotxe va rebre un fort impacte a la part frontal esquerra, mentre que l’altre turisme implicat també va quedar afectat a la part frontal. El club va confirmar que la persona implicada forma part de la plantilla del primer equip, tot i que no va voler donar més detalls sobre l’accident ni va voler confirmar la identitat del denunciat.