El Garatge Plana visita la pista del líder en el tercer derbi del cap de setmana

El Girona Club d’Hoquei afronta avui (19h) el tercer partit consecutiu contra un rival de la part alta de la taula abans de rebre el PAS Alcoi

Imatge del partit d’anada entre el Girona CH i el Barça, la jornada 3 d’aquesta temporada. | MARC MARTÍ FONT

Imatge del partit d’anada entre el Girona CH i el Barça, la jornada 3 d’aquesta temporada. | MARC MARTÍ FONT / andrea lópez pastor. girona

andrea lópez pastor. girona

Poques probabilitats hi havia de reunir en un cap de setmana, tres partits contra el mateix rival- «una bonica casualitat», com ho ha definit l’entrenador del Garatge Plana Girona. Una «bonica casualitat», però, que suposa un repte majúscul pels gironins.

Després de sumar dues derrotes consecutives contra dos equips de la part alta de la classificació, Liceu (0-4) i Noia (5-0), els de Ramon Benito visiten avui, sense baixes, el Palau Blaugrana per veure’s les cares amb un Barça que arriba amb una embranzida imparable, sense haver perdut cap partit encara aquest curs, només un empat, i acumulant un balanç de 43 punts. «Serà un partit complicadíssim. El Barça arriba en un moment de forma excepcional», exposava Ramon Benito.

Amb el pretext d’haver encaixat una derrota en la visita dels blaugrana al Pavelló de Palau II (0-4), el Garatge Plana Girona - que té ara un balanç de 12 punts, amb 3 victòries, 3 empats i 9 derrotes- intentarà recuperar sensacions i mostrar la seva millor versió: «Nosaltres anem al Palau sense complexos, amb res i perdre i molt a guanyar, però sobretot hem de buscar recuperar el joc que ens ha faltat en les últimes jornades. Després de la gran victòria a Sant Cugat (1-2), hem fet una mica de davallada i ens hem de preparar, sobretot, per la gran final que tenim la setmana vinent, amb la visita de l’Alcoi», reconeixia Ramon Benito.