La mare de Luis Rubiales es tanca en una església i es declara en vaga de fam

La mare del president de la Federació Espanyola de Futbol reclama una solució a la "cacera, inhumana i sagnant"

Ángeles Béjar, mare de Luis Rubiales, a l'església de Motril on s'hi ha tancat i s'ha declarat en vaga de fam.

Ángeles Béjar, mare de Luis Rubiales, a l'església de Motril on s'hi ha tancat i s'ha declarat en vaga de fam. / Alba Feixas - EFE

EFE

Ángeles Béjar, la mare de Luis Rubiales, president de la Real Federació Espanyola de Futbol, s'ha tancat aquest matí a l'església de la Divina Pastora de Motril i s'ha declarat en vaga de fam fins que es trobi una solució a la "cacera, inhumana i sagnant que estan fent amb el meu fill fet que no es mereix".

El tancament a l'església del barri de Capuchinos de Motril es farà "de manera indefinida, dia i nit" fins que es faci justícia amb el seu fill, segons ha declarat a EFE la mare de Rubiales, que va ser suspès el dissabte d'activitat per la FIFA després de la polèmica del petó sense consentiment a la boca a la jugadora de la selecció de futbol Jenni Hermoso.

La dona s'ha quedat a l'interior de la parròquia amb la seva germana una vegada que ha marxat el rector de l'església.

La mare de Luis Rubiales li ha demanat a Jenni Hermoso que "digui la veritat" i "mantingui la versió que va tenir al principi dels fets".

Considera que no "existeix abús sexual en existir consentiment per totes dues parts, com queda demostrat a les imatges", i es pregunta "per què s'estan acarnissant amb ell" i què "hi ha darrere de tota aquesta història", ja que el seu fill "és incapaç de fer-li mal a ningú".

Com a mare demana comprensió a tothom perquè aquesta situació li pot passar a qualsevol persona, ha afirmat.