Alexia Putellas passarà per quiròfan

El 2022, la jugadora del Barça va patir un trencament del lligament creuat anterior en el mateix genoll

Alexia Putellas.

Alexia Putellas. / Europa Press

EFE

La jugadora del Barcelona Alexia Putellas se sotmetrà aquest dimecres a una artroscòpia de revisió del seu genoll esquerre, segons ha informat aquest dimarts el club blaugrana. La intervenció servirà per examinar les molèsties que la futbolista arrossega des del passat 14 de novembre i que li han impedit disputar els últims partits oficials amb el seu equip. En el comunicat, l'entitat blaugrana ha precisat que "en finalitzar la intervenció" el Club informarà sobre el pronòstic de la lesió de la jugadora.

Alexia Putellas arrossega aquesta dolència en el genoll esquerre des del partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que el Barcelona va disputar contra el Benfica. Fins avui, la guanyadora de la Pilota d'Or de 2021 i 2022 s'havia exercitat al marge de les seves companyes.

Després de més d'un mes sense activitat, els serveis mèdics del club han decidit que passaria pel quiròfan per conèixer el motiu d'aquesta dolència. Abans de sofrir aquestes molèsties, la migcampista de Mollet, de 29 anys, havia jugat aquesta temporada amb el Barça vuit partits -set de la Lliga F i un de la Lliga de Campions- en els quals havia anotat quatre gols.

Al juliol de 2022, Alexia Putellas va sofrir un trencament del lligament creuat anterior en el mateix genoll que no li va permetre jugar amb el Barcelona i la selecció espanyola fins a l'últim tram de la temporada 2022-23.