El Garatge Plana Girona suma un triomf vital a la pista del potent Voltregà

L’equip entrenat per Xavier García completa un gran partit en una pista molt complicada i sap patir al final per frenar la reacció osonenca

Matthieu, en el partit de la primera volta davant el Voltregà

Matthieu, en el partit de la primera volta davant el Voltregà / Marc Martí Font

Guillem Camps

El Garatge Plana Girona va donar una de les sorpreses de la jornada a l’OK Lliga en tombar un equip de la zona alta com el Voltregà (3-4). Els de Xavier García van completar un dels millors partits de la temporada i fins i tot van poder guanyar per una distància major.

Els gironins van saltar a pista molt concentrats i a l’equador de la primera part ja dominaven per 0 a 2 gràcies a gols de Ramon i Vázquez. La distància quedaria reduïda a un gol al descans després que Burgaya fes l’1 a 2 pràcticament sobre la botzina del primer temps.

Aquest petit contratemps no va afectar els ànims del conjunt de Xavier García, que va sortir de vestidors amb la mateixa intensitat mostrada en el primer temps i va acabar trobant el premi amb dues dianes pràcticament seguides del golejador Vázquez, que d’aquesta manera signava un hat-trick.

Semblava que la quarta victòria estava encarrilada però els osonencs van lluitar fins al final i amb dos gols més del seu referent, Jordi Burgaya, obligarien els gironins a suar fins al final per certificar els tres punts. Puigvert va errar una falta directa que hauria suposat el gol de la tranquil·litat en l’últim minut, però afortunadament el Girona no va haver de lamentar-ho i el triomf no s’escaparia.

Amb aquest resultat, els de Xavier García se situen amb 15 punts i s’allunyen de les places de descens directe, però es mantenen en els llocs de play-off de permanència, a només un punt de sortir-ne. Els gironins no tindran temps pràcticament per gaudir d’aquesta victòria perquè aquest dimecres tenen una altra prova de gran dificultat, rebent al pavelló de Palau el tercer classificat, el Pas Alcoi.