Susinskas i Bertsh participen al programa 'English on the court'

El jugador del Bàsquet Girona i la jugadora de l'Spar Girona conversen amb nens i nenes de la base

Susinskas i Bertsch participen al 'English on the court'.

Susinskas i Bertsch participen al 'English on the court'. / BÀSQUET GIRONA/SERGI GERONÈS

Redacció

El Bàsquet Girona ha engegat aquesta temporada la vuitena edició del programa English on the court. Es tracta d'una iniciativa que proporciona l'oportunitat de rebre classes d'anglès als jugadors i jugadores de la base amb l'objectiu d'aprendre, millorar i perfeccionar l'idioma en qüestió. Les classes estan conduïdes per professors nadius, Graham Sinclair i Scott Jackson, i tenen una durada de 45 minuts en els quals s'apfrofita per conversar. Mindaugas Susinskas i Morgan Bertsch han estat convidats en una de les sessions i han aprofitat per parlar amb la mainada.

Les sessions es duen a terme entre el mes d’octubre fins abril voluntariament entre els jugadors i jugadores a partir de la categoria U15.

Des dels clubs, expliquen que "amb aquesta dinàmica els jugadors i les jugadores han preguntat sobre situacions que viuen en el dia a dia, com és el bàsquet professional per dins i curiositats personals sobre els jugadors i jugadores del Bàsquet Girona i l’Uni Girona". Aquesta iniciativa ha permès als joves expressar les seves inquietuds i aprendre de les experiències compartides pels jugadors i jugadores.