Mor l'atleta Alba Cebrián amb només 23 anys

La jove estava ingressada a l'UCI des de dijous després que se li aturés el cor mentre s'entrenava

Mor l'atleta Alba Cebrián als 23 anys

Mor l'atleta Alba Cebrián als 23 anys / Twitter: @celtiberas

Impacte en el món de l'atletisme davant la tràgica mort de l'atleta Alba Cebrián, que ens deixa als 23 anys. La jove es trobava hospitalitzada a l'UCI de l'hospital la Plana de Vila-real després de patir una aturada cardíaca mentre es entrenava a la pista d'atletisme de la Vall d'Uixó, al País Valencià, el passat dijous.

Durant els últims tres anys, Cebrián va representar amb orgull el Club d'Atletisme Celtíberas de Soria, participant en proves com les de 3.000 metres d'obstacles i 1.500 metres. Ha estat el mateix club qui ha compartit la trista notícia a través de les xarxes socials, afirmant: "Totes les persones que formem part del club estem desolats per haver de comunicar la mort de la nostra companya. Ens unim a tota la seva família en aquests dolorosos moments. Et recordarem sempre, Alba".

El fatal esdeveniment va tenir lloc dijous passat mentre la jove realitzava proves a les pistes d'atletisme de la Vall d'Uixó, on el seu cor va experimentar una aturada. Un metge present en el lloc va intervenir immediatament, realitzant maniobres de ressuscitació fins a l'arribada de l'ambulància. Tot i que van aconseguir revertir l'aturada, Cebrián va romandre ingressada a l'UCI fins a la trista notícia del seu traspàs aquest dilluns.