S’obren les inscripcions per a la 60a Pujada a Peu als Àngels d’aquest diumenge

La cursa de muntanya s'ha presentat avui i tindrà tres modalitats

La presentació de la  Pujada als Àngels.

La presentació de la Pujada als Àngels. / AJUNTAMENT DE GIRONA

Redacció

Aquest diumenge es disputarà la 60a edició de la tradicional Pujada a Peu als Àngels, que organitza el GEiEG. És per això que ja s’ha obert el procés d’inscripcions a la cursa de muntanya, el qual s’ha de fer a través el web del GEiEG i un euro de cada dorsal anirà destinat a Càritas Diocesana de Girona.

«La Pujada als Àngels representa a la perfecció tres essències de Girona: la situació estratègica als peus de les Gavarres, la passió ciutadana per l’esport i l’estima dels gironins i gironines per la natura», ha explicat en la presentació d'avui el regidor d‘Esports i de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

La cursa tindrà un recorregut de 9,1 km amb sortida a la pujada de Santa Llúcia, al costat de l’església de Sant Pere de Galligants, a les 9:00 hores. L’arribada serà el primer graó del santuari dels Àngels, tot passant per la font del Bisbe, la casa de les Figues i la pujada del “Matahomes”. En total, hi ha un desnivell acumulat de 485 metres. Els dorsals es podran recollir el mateix matí de la cursa o bé el dia abans, el dissabte 16 de març, a la tarda, a la botiga de Bauhaus Girona.

Hi haurà tres formats: la cursa competitiva, la marxa popular i la modalitat inclusiva.

TEMES