Unes quinze mil degustacions, equivalents a la presència de més de cinc mil persones, és el balanç que va fer ahir Martí Sabrià, gerent de l'Associació d'Hostaleria de la Costa Brava Centre, de la XXXI Fira de Vins de Catalunya i el XVI Tast de Formatges, que ha tingut lloc aquest darrer cap de setmana a Ca la Pruna, a Pals. Sabrià va assenyalar que, enguany, "hi han participat 68 cellers i hem despatxat 240 tipus de vins i caves diferents. El vi convidat d'aquesta edició ha estat el d'Alacant".

Durant les tres tardes de la fira, la majoria del públic, segons Martí Sabrià, "han estat estrangers estiuejants a la Costa Brava, que volien conèixer de primera mà els vins i formatges catalans. Hi ha hagut una molt bona acollida, cosa que es demostra amb aquest cinc mil assistents al certamen".

La pluja no va aconseguir deslluir la jornada de cloenda d'ahir al vespre. La gent va desplegar el paraigües amb una mà i, a l'altra, hi aguantava la copa de vi o la safata amb els diversos tipus de formatges catalans.