19 de juliol de 2019
19.07.2019
Diari de Girona

La gestora cultural Vinyet Panyella presidirà el CoNCA

El Parlament va acollir ahir la presa de possessió dels set nous membres del Consell de Cultura i de les Arts

19.07.2019 | 00:24
La gestora cultural Vinyet Panyella presidirà el CoNCA

L'escriptora i gestora cultural Vinyet Panyella ha estat designada com a nova presidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) en el primer ple d'aquesta entitat celebrat a la seva seu del Palau Moja de Barcelona després de la presa de possessió dels seus set nous membres al Parlament.

En aquest ple constitutiu també ha estat nomenada com a vicepresidenta del CoNCA la gestora cultural en l'àmbit de les arts escèniques Margarida Troguet, mentre l'especialista en polítiques culturals Jordi Font assumirà les funcions de secretari.

El Parlament va acollir ahir la presa de possessió dels set nous membres del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts en un acte presidit pel president de la cambra, Roger Torrent, i al qual també va assistir la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

A més de Vinyet Panyella, Margarida Troguet i Jordi Font, han pres possessió del càrrec el gestor cultural Salvador Casals, el director d'orquestra Edmon Colomer, l'editora Núria Iceta i la productora cinematogràfica Miriam Porté, ha informat l'entitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook