Els seguidors de Rosalía que van intentar ahir al matí comprar entrades per als seus pròxims concerts a Barcelona i Madrid es van trobar amb serioses dificultats per aconseguir-ho pel gran nombre de persones connectades simultàniament al mateix canal d'internet, segons Live Nation. La promotora dels espectacles que oferirà la cantant catalana els dies 7 i 10 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona i el Wizink Center de Madrid, respectivament, va aclarir que ahir només es van posar a la venda una part de les entrades, a les quals poden accedir les persones prèviament registrades a la web.

Segons va informar la mateixa productora en un comunicat, el nombre de persones intentant adquirir una entrada va ser « inusualment alt tot el matí». La prevenda es va obrir a les 10.00 hores i al cap de deu minuts els usuaris van començar a queixar-se a través de les xarxes socials que el canal de compra no els permetia adquirir les entrades. «Només hi ha un canal de venda i cal tenir paciència, però si insisteixes i no t'importa la zona on vols comprar, al final s'aconsegueix», van insistir des de Live Nation.

La venda general d'entrades començarà divendres, 20 de setembre, en diversos canals i els preus de les entrades van des dels 26 als 65 euros, sense despeses de gestió.

Rosalía coronarà la temporada en què s'ha convertit en una de les grans estrelles de la música internacional amb el que serà el primer concert com a protagonista única en un gran recinte de Barcelona. L'artista va oferir el seu primer bany de masses a Catalunya durant el Primavera Sound el passat mes de juny.