No és la primera vegada que el cantant de trap Cecilio G la fa grossa. De fet, ja va ser a la presó l’agost del 2018 per un delicte d’amenaces  arran d’un incident que va passar al metro de Barcelona el 2015.

Ara, ho ha tornat a fer. Aquest dijous a la nit, al Festival Sónar de Barcelona, ha sigut detingut després de protagonitzar nombrosos aldarulls en una zona restringida del festival.

Segons han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra a ‘Metrópoli’, el cantant de trap «havia d’ingressar en un centre hospitalari» perquè es trobava sota els efectes de la droga i es presentava «molt alterat». L’artista va ser detingut per agents de la policia catalana per un delicte d’atemptat contra l’autoritat.

Baixada de pantalons

Pel que sembla, i segons l’esmentat mitjà, el cantant s’hauria abaixat els pantalons davant d’una jove davant una cafeteria pròxima al festival, que se celebra a Montjuïc, i hauria començat a masturbar-se.

Quan la víctima ha alertat membres de seguretat del festival, s’han acostat a ell i el cantant de trap ha donat un cop de puny a un d’ells, segons fonts dels Mossos. A més, ha intentat donar un cop de cap a un altre.

Finalment ha pogut ser reduït i detingut per agents dels Mossos.