El passat 25 de setembre Laura Escanes i Risto Mejide anunciaven a les seves xarxes socials que deixaven de ser parella i seguirien les seves vides cadascun pel seu camí, en un comunicat en què demostraven l'amor que, a 25 de setembre, sembla que encara es tenien.

Ahir 4 d'octubre i en exclusiva per a una revista espanyola, Laura Escanes va anunciar que ja té una nova parella, que a més és una persona molt més jove que Risto Mejide.

Es tracta ni més ni menys que del conegut 'youtuber' Míster Jägger, un creador de contingut amb què la Laura es va conèixer quan pel que sembla la seva relació no anava gaire bé segons es podia llegir a Lecturas, i es va refugiar al seu canal de Twitch jugant a videojocs amb aquest personatge. La seva relació amistosa virtual sembla que es va iniciar al mes de febrer (o fins i tot abans) quan els seus seguidors ja els van veure jugant junts al Grand Theft Auto V o al Minecraft.

Segons la pròpia Lecturas, la relació de Laura amb Míster Jägger va ser la que va fer que Risto prengués la decisió d'acabar la seva relació amorosa, fruit de la qual van tenir un fill en comú.