La nova relació amorosa que ha sorgit entre Gerard Piqué i Clara Chía ja no és cap secret i, a més a més, el jugador del F.C. Barcelona ha fet un pas més enllà recentment. La parella ja no s'amaga i se'ls ha pogut veure recentment sopant a diversos restaurants de Barcelona.

Ara segons el xou televisiu americà 'El Gordo y la Flaca', Gerard Piqué es podria haver emportat els seus fills a passar uns dies a la casa que té el futbolista a la Cerdanya, i algun espavilat paparazzi hauria captat les imatges, que us compartirem a continuació. Al programa de televisió han anat un pas més enllà i han comentat que "els fills de Shakira ja conviuen amb la nova xicota de Piqué".

S'han atrevit també a publicar les següents imatges en exclusiva de Milan i Sasha jugant amb la nova parella i la mascota de Piqué a la casa ubicada a La Cerdanya:

Suposadament aquestes serien les primeres imatges de la nova parella formada per Clara Chía i Gerard Piqué jugant amb els fills del futbolista i de Shakira. La veritat és que la persona que se suposa que és la nova xicota fde Gerard Piqué, surt d'esquena i és difícil d'identificar atesa la qualitat de les imatges. És realment Clara Chía la dona de les fotos?