Michael Jordan no aprova la relació del seu fill amb Larsa Pippen

Larsa Pippen és l'exparella de Scottie Pippen, exjugador dels 'Bulls'

Les confrontacions entre Michael Jordan i Scottie Pippen estan a l'ordre del dia

Marcus Jordan i Larsa Pippen

Marcus Jordan i Larsa Pippen / Instagram

Cristina Clopés

Cristina Clopés

L'exparella de Scottie Pippen està sortint amb Marcus, el fill de Jordan. Recordem que Jordan i Pippen van ser companys de joc amb els 'Bulls' durant 9 anys i que, actualment, tenen una confrontació pública oberta.

Michael Jordan i Scottie Pippen

La confrontació entre ambdós exjugadors dels 'Bulls' ha aparegut a conseqüència del documental 'The Last Dance', disponible a la plataforma de Netflix. En aquest documental, segons Pippen, s'ha glorificat a Jordan i això és molt denigrant per tots els excompanys de l'equip, ja que no se'ls li ha donat importància a tots els altres jugadors de l'equip dins els 'Chicago Bulls'.

La primera vegada que ho va sentir li va semblar nefast, però 17 anys després continuar-ho escoltant li sembla decebedor i diu que Michael Jordan va arruïnar el bàsquet.

Larsa Pippen i Marcus Jordan

L'exparella de Scottie Pippen de 48 anys manté una relació sentimental amb Marcus Jordan de 32. El pare de Marcus va dir públicament que no aprova aquesta relació, tot i que, segons Larsa, ja fa 3 mesos que coneix al seu sogre i mai els hi ha posat cap impediment. 

Marcus ha sortit en defensa de la seva parella i ha dit que, en les declaracions del seu pare, potser anava una mica torrat amb el tequila i que no se li ha de donar importància a un comentari fora de lloc.

Larsa se sent avergonyida perquè sembla que ella hagi mentit amb relació a la seva relació amb Michael Jordan i no és així. Per això mateix, Marcus ha sortit en defensa de Larsa, intentant deixar clar que les confrontacions que puguin tenir els 2 exjugadors dels 'Bulls', no té res a veure amb la relació que va tenir Larsa amb Scottie i que s'ha de separar el que puguin tenir els exjugadors de la relació actual de Larsa i Marcus.